zaterdag 23 september 2023
spot_img
HomeFotografiePlotseling rook onder motorkap van bestelbusje met lachgasflessen in Sprang-Capelle

Plotseling rook onder motorkap van bestelbusje met lachgasflessen in Sprang-Capelle

Consternatie bij tankstation Labbegat (A59) in Sprang-Capelle: daar kwam woensdagavond plotseling veel rook onder de motorkap van een bestelbusje vandaan. Omstreeks 19.00 uur, toen de bestuurder van het bestelbusje wilde tanken, zag de pomphoudster plotseling veel rook vrijgekomen. Daarop besloot zij de brandweer te bellen, die direct uitrukte. Brandweerlieden controleerden het voertuig en constateerden dat in de kofferbak een pallet met lachgasflessen stond. Die vatten geen vlam. Het is niet bekend of de flessen gevuld of leeg waren. De politie handelde de zaak verder af. Het is niet bekend wat de gevolgen voor de bestuurder van het busje zijn.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!