donderdag 29 februari 2024
spot_img
HomeFotografieDoorgereden bestuurder meldt zich na aanrijding

Doorgereden bestuurder meldt zich na aanrijding

Dinsdag 7 september 2021 is er een aanrijding geweest tussen een fiets en auto aan de Floris V-laan. De bestuurder is doorgereden maar heeft zich later gemeld op het bureau. Rond 16.00 uur ontving de politie een melding van een aanrijding van een fietser door een auto. Een 14-jarig meisje uit de gemeente Waalwijk raakte hierbij gewond. Zij is overgebracht naar het ziekenhuis. De 35-jarige bestuurder van de auto is doorgereden. De Waalwijker is zich later rond 18.30 uur op het politiebureau komen melden en aangehouden als verdachte. De politie doet verder onderzoek naar de toedracht.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!