donderdag 18 april 2024
spot_img
HomeFotografieTwee automobilisten gewond bij zware botsing in Oudheusden

Twee automobilisten gewond bij zware botsing in Oudheusden

Twee bestuurders zijn dinsdagavond rond 20.45 uur gewond geraakt bij een botsing op de Elshoutseweg in Oudheusden. Beide personen zijn met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Volgens de politie was er sprake van een flankaanrijding op de Elshoutseweg. De twee bestuurders van de auto’s zijn met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Een traumahelikopter kwam op het ongeluk af, maar is halverwege omgedraaid. De twee auto’s hebben flinke blikschade opgelopen. Het is niet duidelijk wat er precies gebeurd is. Daar doet de politie nog onderzoek naar.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!