zaterdag 13 april 2024
spot_img
HomeFotografieTraumahelikopter landde in weiland Sprang-Capelle voor medisch noodgeval

Traumahelikopter landde in weiland Sprang-Capelle voor medisch noodgeval

De hulpdiensten kwamen vrijdagmiddag massaal ter plaatse voor een medisch noodgeval in een woning aan de Akkerwinde in Sprang-Capelle. Een traumahelikopter landde in een weiland kort bij de incident. De vrouw is met behulp van de hoogwerker van de brandweer uit de woning gehaald. De vrouw is uiteindelijk met spoed met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De arts van de traumahelikopter ging met de ambulance mee.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!