maandag 20 mei 2024
spot_img
HomeFotografieTak belandt door stormachtig weer op auto in Drunen

Tak belandt door stormachtig weer op auto in Drunen

Een tak is zaterdagavond door de harde wind afgebroken en bovenop een auto beland aan de Lisztstraat in Drunen. De auto heeft daar wat schade bij opgelopen. Een boom is dezelfde avond op de Baan achter de Plakken gevallen in Loon op Zand. De brandweer is in actie gekomen en heeft de tak van de auto weten te verwijderen door hem kort te knippen. In Loon op Zand heeft de brandweer de boom van de weg weten weg te halen. De Baan achter de Plakken is enige tijd geblokkeerd geweest.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!