maandag 20 mei 2024
spot_img
HomeFotografieAutomobilist ramt oplaadpunt bij tankstation A59 Sprang-Capelle

Automobilist ramt oplaadpunt bij tankstation A59 Sprang-Capelle

Een automobilist is zaterdagmiddag met volle snelheid tegen een oplaadpunt van een tankstation gereden aan de A59 bij Sprang-Capelle. De automobilist zou op de snelweg al raar rijgedrag hebben vertoond en daar ook al een auto hebben geraakt. Een geparkeerde auto raakte ook beschadigd. In de geparkeerde auto zaten ook kinderen die waren gelukkig net uit de auto voordat het ongeval gebeurde. Volgens ooggetuigen kwam de automobilist erg hard het terrein opgereden van het tankstation. De ijzeren palen hebben de klap van de auto opgevangen waardoor de oplaadpunten weinig schade op liepen. Mogelijk was de bestuurder onder invloed. De man is gewond overgebracht naar het ziekenhuis.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!