maandag 26 februari 2024
spot_img
HomeFotografieBotsing met twee auto's in Sprang-Capelle: automobilist gewond

Botsing met twee auto’s in Sprang-Capelle: automobilist gewond

Bij een botsing tussen twee auto’s in Sprang-Capelle is één persoon gewond geraakt. Volgens de politie hebben de bestuurders elkaar waarschijnlijk niet aan zien komen. Het ongeluk gebeurde rond 12.40 uur op de kruising van de Lage Zandschel met de Hoge Akkerweg. Beide voertuigen liepen veel schade op bij het ongeval. De auto’s zijn getakeld. Voor de gewonde werd een ambulance opgeroepen, wat de precieze verwondingen zijn is niet duidelijk.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!