maandag 26 februari 2024
spot_img
HomeFotografieMan raakt zwaargewond na val uit trailer aan de Vijzelweg Waalwijk

Man raakt zwaargewond na val uit trailer aan de Vijzelweg Waalwijk

Rond de klok van 15:00 uur, kreeg de ambulance een melding van een ongeval aan de Vijzelweg in Waalwijk. Een vrachtwagenchauffeur was aan het lossen bij een bedrijf. De man wilde een pallet goed zetten, toen hij op dat moment zijn evenwicht verloor en uit de trailer viel. De man kwam met zijn hoofd op de grond terecht. De man is met spoed overgebracht naar een ziekenhuis. Ook een traumahelikopter is ter plaatse gekomen. De arbeidsinspectie komt onderzoek doen.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!