maandag 17 juni 2024
HomeFotografieTwee mensen in de boeien geslagen na woningbrand aan de Jasmijnhof Waalwijk

Twee mensen in de boeien geslagen na woningbrand aan de Jasmijnhof Waalwijk

Rond de klok van 11:15 uur, kreeg de brandweer een melding van een woningbrand aan de Jasmijnhof in Waalwijk. Bij aankomst riepen de bewoners dat ze niet naar buiten kwamen en dat ze covid hadden. Hierop werd de Covid procedure gestart. Politie mensen trokken hierop witte pakken aan. ook de ambulance trokken pakken aan en werd de weg afgezet. De twee mensen zijn in de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Ook kwam er een traumahelikopter ter plaatsen. Het incident trok veel kijkers ook zij werden op afstand gehouden. Door de politie zijn twee mensen die in de woning aanwezig waren in de boeien geslagen.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!