zondag 24 september 2023
spot_img
HomeFotografieBrandweer rukt uit voor mogelijke drenkeling in Wijk en Aalburg: man doet...

Brandweer rukt uit voor mogelijke drenkeling in Wijk en Aalburg: man doet dutje aan de overkant

De brandweer is zaterdag aan het eind van de middag groots uitgerukt voor een mogelijke drenkeling in de Afgedamde Maas in Wijk en Aalburg. Het bleek echter vals alarm. Mensen belden rond 17.00 uur de hulpdiensten omdat zij een leeg bootje zagen op het water. Zes brandweervoertuigen kwamen ter plaatse en er ging onder andere een boot van de brandweer het water op. Daarna bleek dat de man die bij het bootje hoorde aan de overkant een dutje lag te doen.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!