maandag 26 februari 2024
spot_img
HomeFotografieAuto in brand gestoken Kaatsheuvel

Auto in brand gestoken Kaatsheuvel

Aan de Ringvaert in Kaatsheuvel is zaterdagavond rond half twaalf een auto in brand gestoken. De auto brandde zowel aan de voorkant als aan de achterkant. Een buurtbewoner was bezig met een tuinslang en kon zo de brand redelijk geblust krijgen. De gealarmeerde brandweer kwam ter plaatse en bluste de auto verder af. De politie doet onderzoek naar de brand en bekijkt camerabeelden uit de buurt. De auto kan al verloren worden beschouwd. Een takelbedrijf kwam ter plaatse om de auto te takelen.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!