donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieAutomobilist rijdt lantaarnpaal uit de grond in Sprang-Capelle en moet naar ziekenhuis

Automobilist rijdt lantaarnpaal uit de grond in Sprang-Capelle en moet naar ziekenhuis

In Sprang-Capelle heeft een automobilist rond 15.10 uur op de Zuidhollandsedijk een lantaarnpaal uit de grond gereden. De bestuurder is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. Hoe de botsing kon gebeuren is niet bekend.  Er liepen op het moment van het ongeval twee meisjes aan over de stoep, maar zij bleven ongedeerd en kwamen met de schrik vrij. Een buurtbewoner heeft de meisjes opgevangen. De auto is door een bergingsbedrijf opgetakeld.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!