maandag 17 juni 2024
HomeFotografieContainers in brand gestoken in fietstunnel Heideweg Loon op Zand

Containers in brand gestoken in fietstunnel Heideweg Loon op Zand

Onbekende(n) hebben zaterdagavond in de fietstunnel onder de Heideweg in Loon op Zand twee afvalcontainers in brand gestoken. Een van de containers was weggehaald een aantal straten verder op van de andere container was niks meer over. De brandweer kwam ter plaatse om het brandje te blussen. Door de brand lag het fietstunneltje bezaaid met afval en hier zal de gemeente voor komen om het op te ruimen. Ook zullen de mensen in kennis gesteld worden dat hun container was weggehaald.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!