zondag 14 april 2024
spot_img
HomeFotografiePolitieauto en personenauto botsen op kruising Waalwijk

Politieauto en personenauto botsen op kruising Waalwijk

Een politieauto met zwaailicht en sirene en een personenauto zijn zondagmiddag 14 november op de kruising van de Reigerbosweg met de Bachlaan, Mozartlaan en Professor Kamerlingh Onnesweg betrokken geraakt bij een aanrijding.

De politieauto reed rond 17.15 uur in verband met een spoedmelding met zwaailicht en sirene over de Reigerbosweg en wilde op de kruising rechtdoor de Bachlaan oprijden. De agent moest voor het rode verkeerslicht stoppen. Hij wachtte tot het verkeer ruimte had gemaakt om door te rijden. Toen de politieauto de kruising opreed, ontstond een aanrijding met een personenauto, welke over de Mozartlaan richting de Professor Kamerlingh Onnesweg kwam aanrijden.

Deze bestuurder zag het groene verkeerslicht en hoorde op het allerlaatste moment de sirene pas. Ondanks hard remmen kon de man uit Den Haag de aanrijding niet meer voorkomen. De politieauto viel door de klap op de zijkant. Om hulp te verlenen aan de agent werd dit voertuig door andere agenten weer op de wielen geduwd. De man uit Den Haag raakte niet gewond. De agent werd voor onderzoek naar het ziekenhuis gebracht. Na controle mocht hij naar huis.

 

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!