donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieMan in Vlijmen in rug gestoken en met spoed overgebracht naar het...

Man in Vlijmen in rug gestoken en met spoed overgebracht naar het ziekenhuis

Een man is zaterdagochtend op het Paulus Potterplein in Vlijmen in zijn rug gestoken. Hij is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Het incident gebeurde omstreeks 11.00 uur. Een verdachte is aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Het is niet bekend wat voor (steek)wapen is gebruikt.

 Slachtoffer aanspreekbaar

Een traumahelikopter landde, waarna de trauma-arts hulp verleende in de ambulance. Het slachtoffer was aanspreekbaar, meldt de politie. ,,Wat er aan het incident vooraf is gegaan, is nog onduidelijk. De recherche doet verder onderzoek”, aldus een woordvoerder.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!