donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieKlein binnenbrandje bij Huiskes Metaal aan de Veerweg Waalwijk

Klein binnenbrandje bij Huiskes Metaal aan de Veerweg Waalwijk

Rond de klok van 09:30 uur, kreeg de brandweer een melding van een binnenbrand aan de Veerweg in Waalwijk. Omdat het bij het bedrijf Huiskes Metaal brand was gemeld werd er meteen groot ingezet door de brandweer. De politie had uit voorzorg de omgeving afgezet voor het verkeer. Uiteindelijk ging het om een klein brandje binnen. De hal stond vol met rook wat er gebrand heeft is niet bekend. De brandweer had het vuur snel onder controle.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!