donderdag 25 juli 2024
HomeFotografieHulpdiensten massaal uitgerukt naar Waalwijk voor ‘vermiste man’, maar kunnen onverrichter zake...

Hulpdiensten massaal uitgerukt naar Waalwijk voor ‘vermiste man’, maar kunnen onverrichter zake weer naar huis

Aan de Taxandriaweg in Waalwijk is vrijdagochtend behoorlijk wat consternatie ontstaan. Verschillende hulpdiensten werden opgeroepen voor een vermiste machinist van een maaiboot, maar die bleek even met pauze.

Terwijl de machinist met pauze was liet hij de maaibot met draaiende motor aan de kant van het water aan de Taxandriaweg liggen. Daardoor ontstond bij omstanders het vermoeden dat de man mogelijk in het water terecht was gekomen.

Daarop werden verschillende hulpdiensten ingeschakeld, die massaal uitrukten. Vanuit de kazerne in Waalwijk kwam de brandweer met een hoogwerker en een tankautospuit. Vanuit Den Bosch kwamen duikers en een boot.

De brandweer uit Sprang-Capelle kwam met een oppervlaktereddingsteam, terwijl er vanuit Tilburg een hulpverleningsvoertuig kwam. Per slot van rekening werd er ook een traumahelikopter en twee ambulances opgeroepen. Nadat bleek dat de man niet in het water lag, kon de hele santekraam onverrichter zaken huiswaarts keren.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!