donderdag 25 juli 2024
HomeFotografieGroot gat in voordeur van appartement in Waalwijk, mogelijk door vuurwerkbom

Groot gat in voordeur van appartement in Waalwijk, mogelijk door vuurwerkbom

De voordeur van een woning in een Waalwijks appartementencomplex is donderdagnacht met – waarschijnlijk – vuurwerk open geblazen. De bewoners, onder wie een kind, kwamen met de schrik vrij. De knal was even na 04.00 uur te horen in de Noordstraat. Daarna was de uitkomst van de mogelijke vuurwerkbom te zien: een rond gat in de voordeur is wat achterbleef. De bewoners van de woning zijn opgevangen door de politie, die onderzoekt wat er precies is gebeurd. De omgeving werd afgezet.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!