zondag 24 september 2023
spot_img
HomeFotografieAuto opgeblazen in Waalwijk, ook schade aan appartementencomplex

Auto opgeblazen in Waalwijk, ook schade aan appartementencomplex

Een auto is zondagavond opgeblazen in Waalwijk. Het voertuig stond geparkeerd bij een appartementencomplex aan de Mede. Volgens omstanders is de auto waarschijnlijk opgeblazen door vuurwerk. De rechterzijde van de achterkant van het voertuig werd volledig geruïneerd. Niemand raakte gewond. Getuigen zagen een aantal personen wegrennen vlak na de knal. Het gebouw liep eveneens schade op. Meerdere ruiten gingen aan diggelen door de knal. De politie doet verder onderzoek.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!