donderdag 25 juli 2024
HomeFotografieMan (31) uit Vlijmen overleden bij ongeluk op A59 bij Drunen, weg...

Man (31) uit Vlijmen overleden bij ongeluk op A59 bij Drunen, weg richting Den Bosch weer vrijgegeven

Bij een zware aanrijding tussen een bestelauto en een vrachtwagen op de A59 bij Drunen is een 31-jarige man uit Vlijmen overleden. Dat meldt de politie. Door het incident is de snelweg richting Den Bosch de hele middag afgesloten. De bestelauto reed volgens Rijkswaterstaat achterop de vrachtwagen. Daarbij vloog de auto in brand. De bestuurder van de bestelbus overleefde het zware ongeval niet. Het voertuig wordt later geborgen door een bergingsbedrijf. Volgens de ANWB is de weg dicht tussen knooppunt Hooipolder en de afrit Heusden. De weg werd rond 14.45 uur afgesloten. Wie richting Den Bosch wil rijden, kan dat via Gorinchem of Breda doen. Door de afsluiting van de A59 is er op de weg veel vertraging rond Waalwijk. Hoe het zware ongeluk kon gebeuren, is nog niet bekend. De politie doet onderzoek naar de toedracht. Rijkswaterstaat meldt dat de weg tot zeker 18.00 uur dicht is. De weg is rond 18:30 uur weer vrijgegeven.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!