donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieGrote schade aan woning door slaapkamerbrand in Haarsteeg

Grote schade aan woning door slaapkamerbrand in Haarsteeg

Bij een woningbrand aan de Mommersteeg in Haarsteeg is vrijdagavond een slaapkamer uitgebrand. De brand ontstond op een nachtkastje, waarna ook twee matrassen vlam vatten. Brandweerlieden waren snel ter plaatse en hebben de brand kunnen blussen. De brand brak uit rond 22.00 uur in de slaapkamer van het huis. Door het vuur raakte de woning zwaar beschadigd, maar brandweerlieden konden grotere schade voorkomen door snel te blussen. Toen de brand geblust was, heeft de brandweer het huis geventileerd. Het is niet bekend hoe de brand in de slaapkamer kon ontstaan.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!