donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieMan raakt gewond bij flinke aanrijding aan de Taxandriaweg Waalwijk

Man raakt gewond bij flinke aanrijding aan de Taxandriaweg Waalwijk

Op 19 januari 2022, rond de klok van 17:30 uur, kreeg de politie  een melding van een ongeval aan de Taxandriaweg in Waalwijk. Door een nog onbekende oorzaak waren er twee auto’s met elkaar in botsing gekomen, en kwamen beide tot stilstand bij Total het tankstation. De klap was volgens getuigen groot. De bestuurder van het bestelbusje raakte gewond, en is direct overgebracht naar een ziekenhuis. Hoe precies het ongeval heeft kunnen gebeuren wordt de politie onderzoek naar gedaan.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!