zaterdag 22 juni 2024
HomeFotografieDronken bestuurder botst tegen boom aan het Koetshuislaan Waalwijk

Dronken bestuurder botst tegen boom aan het Koetshuislaan Waalwijk

Rond kwart over zeven zaterdagavond kreeg de politie een melding binnen van een aanrijding aan het Koetshuislaan in Waalwijk. De bestuurder zat dronken achter het stuur, en botste met zijn auto tegen een boom aan. Een stukje verderop was de bestuurder gestopt. De politie was snel ter plaatse en heeft de bestuurder direct aangehouden, en overgebracht naar het politiebureau. Ook de auto van de man is in beslag genomen door de politie.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!