vrijdag 19 juli 2024
HomeFotografieDode man in woning Loon op Zand niet door misdrijf om het...

Dode man in woning Loon op Zand niet door misdrijf om het leven gekomen

 

De man die woensdagochtend dood werd gevonden in een woning aan de Ambrosiusstraat in Loon op Zand, is niet overleden door een misdrijf. Dat meldt de politie woensdagmiddag.

Een voorbijganger die zijn hond uitliet zag rond 6.30 uur zag onder meer sleutels liggen in de voortuin van de woning, en dat er een voordeur en een raam op de bovenverdieping open stonden. Uit voorzorg alarmeerde hij de politie. Agenten die langskwamen, troffen daarop de bewoner van het huis levenloos aan.

De technische recherche deed de hele ochtend onderzoek, en maakte daarbij onder meer foto’s in een kamer op de eerste verdieping. Ook een schouwarts kwam langs in de woning. In de loop van woensdag werden getuigen gehoord en deed de politie sporenonderzoek. De omgeving rondom het huis was voor een groot deel van dag afgezet.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!