maandag 17 juni 2024
HomeFotografieTwee ongelukken in korte tijd op de Midden-Brabantweg

Twee ongelukken in korte tijd op de Midden-Brabantweg

WAALWIJK/KAATSHEUVEL – Op de Midden-Brabantweg zijn zondagochtend rond 10.30 uur twee ongevallen gebeurd. Het ging mis bij de afrit naar de Efteling bij Kaatsheuvel en ter hoogte van Waalwijk. In beide gevallen botsten meerdere voertuigen op elkaar. Bij Waalwijk ging het om een bestelbusje en een personenauto. Door dit incident ontstond een file. Bij Kaatsheuvel ging het om vier auto’s. Tweemaal kwam een ambulance ter plaatse. Betrokken zijn ter plaatse nagekeken. De voertuigen liepen schade op.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!