donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieGewonde bij botsing tussen vrachtwagen en busje op A59 bij Vlijmen

Gewonde bij botsing tussen vrachtwagen en busje op A59 bij Vlijmen

Bij een botsing tussen een vrachtwagen en een werkbus woensdagochtend op de A59 bij Vlijmen is een inzittende gewond geraakt. Een rijstrook van de snelweg was tijdelijk afgesloten. Rond kwart voor negen botsten de voertuigen door onbekende reden op elkaar. Daarbij raakte een van de inzittenden gewond, waarvoor een ambulance is gekomen. Onduidelijk is of de persoon mee naar het ziekenhuis moest. Ook was er een personenauto betrokken, die tussen de gebotste voertuigen terechtkwam. Hij kon uiteindelijk zijn weg vervolgen. Het busje is door een takelbedrijf opgehaald.

De afgesloten rijstrook richting Den Bosch is weer vrijgegeven.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!