maandag 17 juni 2024
HomeFotografieGaslek bij Aldi in Kaatsheuvel, pand ontruimd

Gaslek bij Aldi in Kaatsheuvel, pand ontruimd

Supermarkt Aldi aan de Jan de Rooijstraat in Kaatsheuvel is vrijdagmiddag ontruimd nadat een gasleiding werd geraakt. Op het moment van het gaslek waren er klanten en personeelsleden aanwezig in het pand.

De supermarkt wordt verbouwd en tijdens graafwerkzaamheden werd vrijdagmiddag een gasleiding geraakt. De supermarkt was tijdens de verbouwing gewoon open en dus moesten alle klanten en het personeel naar buiten.

Naast de politie en brandweer kwam ook Enexis met vier wagens ter plaatse. Medewerkers van het energiebedrijf zijn begonnen met graven en proberen het gaslek te dichten. Hoelang dat gaat duren is niet bekend.
GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!