donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieJongetje zwaargewond bij ongeval in woning Waalwijk

Jongetje zwaargewond bij ongeval in woning Waalwijk

Een jongetje is zaterdagmiddag in een woning aan de Van Der Merwedelaan in Waalwijk zwaargewond. Het jongentje zou volgens een familielid een kan hete thee over zich heen hebben gekregen. Naast de ambulance en meerdere politiewagens landde er een traumahelikopter op de Cruyff Court vlak bij het incident. Het zwaargewonde jongentje is uiteindelijk met de traumahelikopter naar een ziekenhuis in Nijmegen gebracht. Hoe het ongeval kon gebeuren is niet bekend.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!