donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieVerdachte (27) doodgeschoten door politie bij aanhouding in Waalwijk

Verdachte (27) doodgeschoten door politie bij aanhouding in Waalwijk

Een verdachte is donderdagavond overleden nadat de politie op hem schoot. Dat gebeurde bij het Larixplein in Waalwijk. De politie meldt dat het om een 27-jarige man gaat.

Een specialistische eenheid wilde rond 19.15 uur een verdachte aanhouden. ‘Daarbij is door de politie geschoten en is de verdachte overleden’, meldt de politie. De Rijksrecherche doet verder onderzoek naar de toedracht van het incident. De omgeving van het incident is afgezet met linten om omstanders op afstand te houden.

De hulpdiensten waren massaal aanwezig bij de parkeerplaats voor een flatgebouw bij het Larixplein, onder andere een traumahelikopter werd ingeschakeld. Waarom de politie de man wilde aanhouden, is niet bekend. Ook de woonplaats van de man is nog onbekend. De politie verstrekt geen verdere informatie.

Op de parkeerplaats is vanwege het onderzoek een tent geplaatst op de plek waar het slachtoffer werd neergeschoten. Onder de tent zou volgens omstanders ook een auto staan. Naast de oranje tent staat nog een ander voertuig waarvan het portier openstaat. Vlak bij de plek van het incident staan busjes van de Technische Recherche die onderzoek doet. Rechercheurs zijn onder andere bezig met het maken van foto’s. Nadat een verdachte is overleden door een schot van een agent, is het gebruikelijk dat de Rijksrecherche onderzoek instelt vanwege de objectiviteit.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!