maandag 20 mei 2024
spot_img
HomeFotografieFietser overleden na botsing met auto in Heusden

Fietser overleden na botsing met auto in Heusden

Een fietser is zaterdagavond overleden na een ongeval op de Nieuwe Maasdijk in Heusden. Dat meldt de politie. Het slachtoffer werd ter plekke gereanimeerd, maar dat mocht niet baten. Het ongeval vond plaats rond 20.10 uur. De fietser zou in botsing zijn gekomen met een auto. De fiets eindigde na het ongeval meters verderop van de auto. De auto is flink beschadigd. De automobilist is voor onderzoek meegenomen naar het politiebureau. Hoe het ongeval kon gebeuren is niet bekend.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!