maandag 20 mei 2024
spot_img
HomeFotografieMan zwaargewond door val met elektrische step in Kaatsheuvel

Man zwaargewond door val met elektrische step in Kaatsheuvel

Op de Vaartstraat in Kaatsheuvel is zondagavond een man gevallen van zijn elektrische step. Daarbij raakte hij zwaargewond. Er werden twee ambulances en een traumahelikopter ingeschakeld. De traumahelikopter landde op de Bevrijdingsweg even verderop. Daarom werd het slachtoffer met de ambulance daarheen gereden, zodat de trauma-arts zich over hem kon ontfermen. De politie had ondertussen de weg weg afgesloten. Na een kwartier is de ambulance met spoed naar het ziekenhuis gereden. De politie onderzoekt nog wat er is precies is gebeurd.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!