donderdag 30 mei 2024
HomeFotografiePersoon aangehouden tijdens politieonderzoek aan de Doelenstraat Waalwijk

Persoon aangehouden tijdens politieonderzoek aan de Doelenstraat Waalwijk

Rond de klok van 20:00 uur, kreeg de brandweer een melding van assistentie politie aan de Doelenstraat In Waalwijk. Tijdens het politieonderzoek troffen agenten in de kofferbak van een BMW, 7 kannen van 25 liter per stuk aan, met een onbekende vloeistof erin. Door de brandweer waren er metingen verricht. Ook in een bestelbusje troffen agenten nog eens 3 kannen aan van 25 liter per stuk. Het is nog niet duidelijk om wat voor vloeistof het gaat. De totaal 10 kannen zijn in beslag genomen door de politie. Tijdens het onderzoek was de straat afgezet met linten.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!