zondag 14 april 2024
spot_img
HomeFotografieSchade aan 5 auto’s na aanrijding aan de Industrieweg Waalwijk

Schade aan 5 auto’s na aanrijding aan de Industrieweg Waalwijk

Rond de klok van 17:30 uur, kreeg de Ambulance een melding van een aanrijding aan de Industrieweg in Waalwijk. De bestuurder reed het terrein op bij een bedrijf. Volgens een ooggetuigen schrok de bestuurder ergens van. De bestuurder verklaarde tegen over de politie dat hij wou remmen, maar door de schrik het gaspedaal verder intrapte. Hierbij raakte hij met zijn auto minimaal 5 andere auto’s. Er zijn geen gewonden gevallen. Een kind wat betrokken was bij de aanrijding kreeg een knuffelbeer van een politieagent. Team verkeer van de politie is een onderzocht gestart.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!