zondag 14 april 2024
spot_img
HomeFotografieBrand bij Holle Bolle Gijs in de Efteling snel geblust

Brand bij Holle Bolle Gijs in de Efteling snel geblust

Dinsdagmorgen heeft er brand gewoed bij de Holle Bolle Gijs, gelegen achter het Spookslot in de Efteling. De brandweer had de brand snel onder controle. De brand ontstond omstreeks 11.15 uur. Bij de brand was volgens de veiligheidsregio aardig wat rookontwikkeling ontstaan. De Holle Bolle Gijs is tijdelijk buiten dienst. De vuilniscontainer achter de iconische prullenbak is tijdelijk verwijderd. Wat de brand heeft veroorzaakt is niet bekend.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!