zondag 14 april 2024
spot_img
HomeFotografieMogelijk duizenden bijen dood bij brand in Nieuwkuijk

Mogelijk duizenden bijen dood bij brand in Nieuwkuijk

Bij een brand in Nieuwkuijk zijn mogelijk duizenden bijen gestorven. De brand woedde in een stapel van zo’n twintig kub stookhout en in een paar bijenkasten. Volgens de eigenaar zijn de meeste van de bijen die in de kasten zaten overleden. Een deel is ook de lucht in gevlogen. Dat gebeurde rond 18.30 uur aan de Touwslager in Nieuwkuijk. In totaal zaten er vier volken – volgens een omstander zo’n vierduizend bijen – in de kasten. De brandweer was snel ter plaatse maar kon niet voorkomen dat er veel schade was. In de omgeving vliegen na de brand nog wat bijen rond. De brand is inmiddels onder controle. Om alles helemaal uit te blussen wordt de stapel hout uit elkaar gehaald.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!