donderdag 25 juli 2024
HomeFotografieRavage na ongeval op Midden-Brabantweg bij Waalwijk

Ravage na ongeval op Midden-Brabantweg bij Waalwijk

Rond de klok van 21:00 uur, kreeg de hulpdiensten een melding van een ongeval op de Midden-Brabantweg bij Waalwijk. De bestuurder was door een nog onbekende oorzaak de macht over het stuur verloren. De bestuurder kwam met zijn bestelbus in botsing tegen een lantaarnpaal die compleet de grond werd uitgereden. Een stuk verder op kwam de bestelbus tot stilstand. De schade aan de bestelbus is enorm. Een van de rijstroken blijft de komende uren dicht voor reparatie werkzaamheden. De bestuurder is met onbekend letsel overgebracht naar een ziekenhuis.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!