maandag 17 juni 2024
HomeFotografieDode man in woning aan de Wielrenner in Waalwijk blijkt hardstyle DJ...

Dode man in woning aan de Wielrenner in Waalwijk blijkt hardstyle DJ Delete te zijn

In een woning aan de Wielrenner in Waalwijk is zaterdagavond omstreeks 20.00 uur een dode man aangetroffen. Volgens onbevestigde berichten zou dit gaan om de Australische hardstyle DJ Delete (Ryan Biggs). De Technische Recherche kwam met meerdere eenheden ter plaatse om onderzoek te doen naar de doodsoorzaak. Rond 02.00 uur is het lichaam van de overleden man opgehaald en heeft de politie het onderzoek afgerond. Op social media worden allerlei berichten gedeeld waarin fans schrijven dat de bekende hardstyle DJ Delete is overleden.

 

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!