donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieVoetbalclub Drunen opent condoleanceregister voor omgekomen Matt en Pepijn

Voetbalclub Drunen opent condoleanceregister voor omgekomen Matt en Pepijn

De Drunense voetbalvereniging RKDVC heeft een condoleanceregister geopend voor de twee jonge leden die afgelopen zaterdag zijn omgekomen bij een ongeluk. Matt en Pepijn lieten het leven nadat ze werden aangereden op de Midden-Brabantweg bij Loon op Zand. Ze speelden samen in het vriendenteam RKDVC15.

Op de website schrijft de club dat ze zijn opgeschrikt door het bericht dat twee jonge senioren om het leven zijn gekomen bij een verkeersongeval. “Voor de familieleden een vreselijke gebeurtenis waarbij wij als club onze betrokkenheid willen laten zien. Wij hopen dan ook dat veel mensen van het condoleanceregister gebruikmaken om hun medeleven te tonen.” De vereniging hield zondagmiddag een bijeenkomst met de spelers van het vriendenteam en hun ouders.

Het condoleanceregister is via de website van RKDVC te ondertekenen.

 

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!