donderdag 25 juli 2024
HomeFotografieBloemen op plek waar jonge voetbalvrienden verongelukten

Bloemen op plek waar jonge voetbalvrienden verongelukten

Op de plek waar afgelopen weekend twee voetbalvrienden van 19 en 20 verongelukten, zijn bloemen neergelegd. De twee voetgangers werden ’s nachts geschept door een automobilist op de N261 bij Loon op Zand.

De bloemen zijn neergelegd voor de 19-jarige Matt uit Waalwijk en de 20-jarige Pepijn uit Drunen. Er liggen onder meer bossen rozen, kaartjes en kaarsen. De twee jongens voetbalden samen in een vriendenelftal bij voetbalvereniging RKDVC in Drunen.

Eerbetoon

Woensdagavond is er tijdens de wedstrijd RKC Waalwijk – Heracles een eerbetoon aan de twee voetballers. Supportersvereniging RKCNu roept op om in de 18e minuut met een zaklamp te schijnen en vervolgens te applaudisseren. ‘We hopen op jullie massale support’, aldus de club op Twitter.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!