donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieFlinke brand in garage bij woning De Moer, bewoonster ademt veel rook...

Flinke brand in garage bij woning De Moer, bewoonster ademt veel rook in

In een garage bij een woning aan de Middelstraat in de Moer woedde vrijdagavond een flinke brand. De bewoonster van de woning ademde bij de brand veel rook in. De brandweer kreeg rond 19.10 uur een melding van de brand en rukte met drie brandweerwagens uit. Ook  kwam een ambulance naar de woning. Door de flinke brand in de garage kwam de woning vol te staan met rook. Bij de brand had de bewoonster veel rook ingeademd en ze werd daarom nagekeken in de ambulance. Hoe het verder met haar gaat, is niet bekend.  Waardoor de brand in de garage is ontstaan, is niet bekend. Door de brand raakte de garage flink beschadigd. Ook de woning liep schade op door de rook die bij de brand vrijkwam.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!