donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieBloemenzee op plaats waar Matt en Pepijn verongelukten

Bloemenzee op plaats waar Matt en Pepijn verongelukten

Langs de Midden-Brabantweg (N261) bij Loon op Zand zijn tientallen bloemstukken gelegd door familie en vrienden van de twee jongemannen die hier vorige week bij een tragisch ongeluk om het leven kwamen. De twee jongens van 19 en 20 jaar werden door een auto geschept toen ze de weg overstaken. Een van de jongens overleed ter plaatse de tweede jongen korte tijd later in het ziekenhuis. De uitvaart van de twee voetballers van RKDVC 15 zijn vrijdag en zaterdag gehouden.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!