donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieMeisje (11) komt met been klem te zitten tussen trap en rolstoellift...

Meisje (11) komt met been klem te zitten tussen trap en rolstoellift in Waalwijk

Een meisje (11) is zaterdagavond gewond geraakt bij een incident aan de Stationsstraat in Waalwijk. Ze kwam rond 19.30 uur vast te zitten tussen een trap en een rolstoellift. Het slachtoffer is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Rond 19.30 uur kreeg de brandweer een melding van een beknelling aan de Stationsstraat. Twee meisjes (11 en 9) waren in de buurt van het station, waar een van de twee met haar been vast kwam te zitten tussen de leuning van een trap en een rolstoellift. Politie, brandweer en ambulance kwamen op het incident af.

De brandweer kon het meisje bevrijden, waarna ze in een ambulance is gecontroleerd. Voor de zekerheid is het jonge slachtoffer naar het ziekenhuis gebracht. Het meisje van 9 is met haar ouders naar huis gegaan. Beide meisjes kregen een troostbeertje van de hulpverleners.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!