zaterdag 20 juli 2024
HomeFotografieMan zit met voet bekneld tussen crosstrainer in sportschool aan de Eerste...

Man zit met voet bekneld tussen crosstrainer in sportschool aan de Eerste Zeine Waalwijk

Rond de klok van 19:30 uur kreeg de brandweer van Waalwijk een melding van een hulpverlening aan de Eerste Zeine. Bij de sportschool van Basic-Fit zat er een man vast met zijn voet tussen een crosstrainer. De brandweer heeft zwaar materieel moeten gebruiken om de voet van de man los te krijgen. De man heeft ruim 30 minuten vastgezeten met zijn voet. Hij is na zijn bevrijding direct per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!