zaterdag 20 juli 2024
HomeFotografieVuilniswagen in brand Engelsestraat Kaatsheuvel

Vuilniswagen in brand Engelsestraat Kaatsheuvel

Op de Engelsestraat in Kaatsheuvel is woensdagmiddag een vuilniswagen in brand gevlogen. De chauffeur van de vuilniswagen reed de brandende vuilniswagen naar een grote binnenplaats van een papierverwerker. Het personeel van de papierverwerker pakte meerdere brandblussers en brandslangen en begonnen de brand te blussen. De gealarmeerde brandweer kwam ook ter plaatse en bluste de vuilniswagen verder af. Het huisvuil werd uit de vuilniswagen gereden. Het huisvuil werd goed nat gemaakt en werd daarna met een graafmachine in een grote container gedaan. Hoe de brand kon ontstaan is niet bekend.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!