zondag 14 april 2024
spot_img
HomeFotografieOpmerkelijk tafereel in Drunen: fiets hangt op grote hoogte aan verkeersbord op...

Opmerkelijk tafereel in Drunen: fiets hangt op grote hoogte aan verkeersbord op rotonde

Een groot raadsel op de rotonde aan de Spoorlaan in Drunen. Daar hangt woensdagochtend een fiets op grote hoogte aan een verkeersbord. Hoe de fiets daar terechtkomt en sinds wanneer de fiets aan het verkeersbord hangt, is nog onduidelijk. Een opmerkelijk gezicht is het wel. De fotograaf rijdt iedere dag over de rotonde. Vanmorgen viel haar meteen op dat er iets vreemds aan het verkeersbord hing. „Ik dacht: ‘wat hangt daar nou?’” Ze stopte en maakte foto’s van het opvallende tafereel. „Vanaf de Lipsstraat is de fiets goed te zien. Het valt echt op.”

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!