donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieWielrenster aangetikt door auto bij Vlijmen: gewond naar ziekenhuis, bestuurder rijdt door

Wielrenster aangetikt door auto bij Vlijmen: gewond naar ziekenhuis, bestuurder rijdt door

Op de Vliedbergweg bij Vlijmen is maandagochtend een wielrenster gewond geraakt. Dat gebeurde bij een ongeluk tijdens een tocht met een groep andere fietsers. De vrouw werd aangetikt door een automobilist. Die is vervolgens doorgereden. Onduidelijk is of de bestuurder heeft gemerkt dat hij de fietsster raakte. De vrouw kwam hard ten val. De hulpdiensten kwamen daarop ter plaatse. Het slachtoffer is gewond naar het ziekenhuis gebracht. Een agent heeft de fiets naar huis gebracht. De groep heeft de weg weer vervolgd.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!