woensdag 17 april 2024
spot_img
HomeFotografieDrie gewonden bij grote woningbrand in Waalwijk

Drie gewonden bij grote woningbrand in Waalwijk

Aan de Eerste Zijne in Waalwijk heeft zondagochtend rond 04.00 uur een brand gewoed in een woning. Daarbij zijn drie vrouwen gewond geraakt. De brand lijkt inmiddels onder controle. Er zijn zo’n vier woningen aan de Eerste Zijne beschadigd geraakt door de brand. De brandweer is met drie  blusvoertuigen en een hoogwerker aanwezig om het vuur te blussen. De drie slachtoffers zijn per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. wat en hoe zwaar ze gewond zijn is niet bekend ook een traumahelikopter was geland. Wat de brand heeft veroorzaakt is nog niet bekend. Ook zijn er een hond en vogels uit de woning gehaald die hebben het allemaal overleeft.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!