donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieAuto crasht op Winterdijk/Koesteeg Sprang-Capelle

Auto crasht op Winterdijk/Koesteeg Sprang-Capelle

op de Winterdijk met de Koesteeg in Sprang-Capelle is dinsdagavond laat een auto gecrasht. De auto ramde een boom en een lantaarnpaal en belandde daarna in de sloot beneden aan de dijk. De hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse en gingen direct zoeken naar de inzittenden van de auto. Uiteindelijk werd bekend dat de twee inzittenden niet meer bij het ongeval aanwezig waren maar op een andere locatie waren. De brandweer heeft met behulp van de kraan de zwaar beschadigde auto uit de sloot betrokken. De twee inzittenden mogen van geluk spreken dat ze er met niet al teveel letsel vanaf zijn gekomen. Hoe het ongeval kon gebeuren is niet bekend. En waarom de twee inzittenden zijn weggegaan bij het ongeval is eveneens niet bekend. De politie onderzoekt het ongeval. De Winterdijk was gedurende het ongeval afgesloten.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!