zondag 14 april 2024
spot_img
HomeFotografieAuto brandt uit in Sprang-Capelle, wagen door bewoners uit schuur getrokken

Auto brandt uit in Sprang-Capelle, wagen door bewoners uit schuur getrokken

Een auto is donderdagnacht volledig uitgebrand op de Nieuwevaart in Sprang-Capelle. De wagen stond in een schuur, maar kon door de bewoners van het bijbehorende huis met een kraan naar buiten worden getrokken. Ook een lastoestel werd door bewoners uit de schuur gehaald nadat de brand rond 03.40 uur uitbrak. Het vuur kon uiteindelijk snel worden geblust door de brandweer, maar de auto was niet meer te redden. De oorzaak van de brand is onbekend. De politie onderzoekt hoe het vuur is ontstaan.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!