donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieAuto op zijkant in berm na botsing op N261, weg dicht richting...

Auto op zijkant in berm na botsing op N261, weg dicht richting Tilburg

Een auto is vrijdagmiddag op de N261 bij Loon op Zand op z’n zijkant in de berm terechtgekomen. Dat gebeurde na een botsing met een andere auto. Tenminste één persoon raakte gewond. Het ongeluk gebeurde iets na 13.00 uur in de rijrichting naar Tilburg, ter hoogte van de televisietoren. De weg is dicht. De twee voertuigen botsten om nog onbekende reden tegen elkaar. Eén van de voertuigen belandde daarna op z’n zijkant in de berm. Een passerende automobilist wist te voorkomen dat de auto verder door rolde, door met spanbanden het voertuig tegen te houden. Meerdere hulpdiensten kwamen naar de N261. De inzittende werd uit het voertuig gehaald en naar het ziekenhuis gebracht. In de andere auto zat een gezin. De familie lijkt op het eerste gezicht met de schrik vrij te zijn gekomen.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!